Pustni kostumi namenjeni otrokom za letošnji Pust 2018

Ko ste otrok obstaja le malo takšnih dejavnosti, ki vas osrečijo kot izbiranje in nošenje pustnega kostuma v času pusta. Seveda so rojstni dnevi tudi eden najlepših dni v letu, tako kot je to tudi tudi božič, toda le v času pusta se lahko otroci tudi oblečejo v razne zanimive pustne kostume. Pust je zanimiv predvsem zato, ker si lahko nenavadno, drugače oblečen. Zato je tudi ta praznik za otroke najbolj zabaven. Drugačnost, izražanje umetniške žilice se spodbuja, skušamo biti čim bolj zanimivi, želimo si, da so naši kostumi čim bolj nenavadni. Za pust ni značilno samo to, da se veselimo sladkanja s pustnimi krofi, vendar to, da se oblečemo končno kot nekdo drug – najljubši filmski/ televizijski lik, kot nekdo, ki opravlja vaš sanjski poklic, kot fantazijski lik. Otroške pustni kostumi za pust so včasih predstavljale plastična oblačila in maske… potimo se samo ob misli na take kostume! Mnogi proizvajalci zato danes uporabljajo mehke (koži prijazne) tkanine za kostume za otroke, okrepijo šive za bolj grobo igro in dodajajo razne oblike ali obloge. Boljša kakovost in konstrukcija omogočata ure domiselnega igranja v pustnih kostumih tudi po zaključku glavnega praznovanja.

PUST ZA OTROKE – VARNOST NA PRVEM MESTU!
S tem ne želimo uničiti zabave, vendar sonce že zelo hitro zaide v času pusta… seveda so nekatera praznovanja organizirana že podnevi, vendar včasih zabavne igre hitro preidejo tudi v večerni čas. Vendar lahko razne varnostne dodatke hitro povežemo skupaj s pustimi kostumi – mimogrede lahko na kostum prilepimo nekaj preprostih dodatkov, zaradi katerih bo vaš otrok bolj viden za vozila. To so lahko razni trakovi, neonske nalepke, ki bodo še dodatno popestrile kostum, ter predvsem varovale vaše otroke.

Nosite luč za varnost

Svetlobni dodatki za vaše otroke

Naše razne svetilke so prazničen in cenovno ugoden način, ki poskrbijo za varnost vašega otroka v času pusta. Obstaja več različnih možnosti osvetlitve, ki se lahko ujemajo s pustnim kostumom vašega otroka. Tako imamo tudi svetlobne meče za oboževalce zvezdnih vojn, žareče čarobne palice, ki izvajajo magične uroke tistih, ki si želijo, da bi bili sošolci Harry Potterja na Bradavičarki – magični šoli za čarovnike in čarovnice. Predvsem je pomembno to, da date otrokom nekaj, kar se sveti, tako da bodo izstopali. Če to povežete z njihovim kostumom, bodo to tudi z veseljem nosili!

Dodajte odbojni trak za varnost

Nikoli ne podcenjujte moči dobrega staromodnega odsevnega traku. Ta stvar je zelo enostavna in ne bo “uničila” videza pustnega kostuma vašega otroka. Tako imamo recimo na zalogi tudi Iron Manov reaktor, ki je prevlečen z dodatkom odsevnega traku. To je majhen in enostaven dodatek, ki pa lahko ogromno prispeva k varnosti pustnega kostuma za vašega otroka.

Leave a Comment

(0 Comments)

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja